Stire BistritaNews – Clonare in Vitro

Agro Afaceri – Plante in Vitro.

Agro Afaceri se adreseaza celor care doresc investeasca in cel mai profitabil sector in Romania: AGRICULTURA. Cine suntem noi? Suntem o echipa cu experienta formata din Specialisti, Biologi si Ingineri horticoli care ne-am dedicat acestui domeniu atat in tara cat si in strainatate.

In calitate de producatori agricoli, putem garanta produse de calitate produse in Laboratorul nostru de cercetare si dezvoltare Agricola prin procesul de micropropagare in vitro la cele mai bune preturi, detinand propriul laborator, sere si pepiniere.

De ce este important acest aspect?

Producerea plantelor in vitro au o multime de avantaje in comparatie cu rasadurile produse clasic prin butasire sau din seminte. Cele mai multe produse sunt importate si comercializate pe piata din Romania, nefiind testate si aclimatizate corespunzator zonei noastre.

De ce sa ne alegi ca partener?

Avem peste 10 ani experienta in cultivarea unor specii de plante exotice, care nu cresc in mod traditional in Romania, dar care s-au dovedit a avea o rata de profitabilitate ridicata in raport cu culturile locale. In prezent va oferim expertiza noastra in cultivarea Plantelor in vitro, o tehnologie moderna care are toate sansele sa devina tehnologia viitorului oferind rezultate crescute si o eficienta superioara metodei traditionale.

De ce este agricultura un sector profitabil in Romania?

In timp ce piata de desfacere a produselor este globala, pretul scazut al terenurilor agricole dar si costurile generale de investitie si intretinere fac din Romania un mediu competitiv si stabil pentru investitii agricole. La acest aspect se mai adauga diversitatea climatica si nu in ultimul rand fertilitatea solului, de o calitate superioara in plan european.

Este important sa am experienta in agricultura?

Nu trebuie sa fii un expert pentru a reusi. O minima experienta in domeniul agriculturii cat si calitatea de a fi un bun administrator reprezinta un avantaj pentru cei care isi propun sa investeasca in acest sector. Insa, respectand cativa pasi simpli, putei beneficia de indrumarea echipei noastre pentru a obtine rezultate optime. Mai mult, daca ne alegeti ca partener pentru executia unei plantatii veti avea consultanta gratuita si va vom pune la dispozitie toata documentatia necesara pentru a avea o cultura profitabila.

Recomanda-ne si altor agricultori din Romania sau Europa.

Afla mai multe despre noi sau cum functioneaza tehnologia multiplicarii in vitro, sau alege din lista mai jos produsul care ti se potriveste. Din laboratorul nostru, se obtin plante de o calitate superioara si va invitam sa le apreciati la adevarata lor valoare. Daca aveti nelamuriri sau doriti sa discutati cu un specialist din echipa noastra nu ezitati sa ne contactati telefonic  0761818480 sau pe adresa de mail agroafaceri.romania@gmail.com sau pe site-ul nostru http://www.AgroAfaceri.com

Inmultirea plantelor  in vitro are toate sansele sa devina tehnologia viitorului in agricultura, deoarece obtinem  plante sanatoase, intr-un numar foarte mare crescand mult mai repede in comparatie cu metoda de inmultire clasica. Aceasta tehnica este implementata si perfectionata de specialistii Statiuniilor  de cercetare Horticole din Romania si Europa. In laboratorul nostru lucreaza doar personal specializat in domeniu , ingineri biologi si horticoli. Multiplicarea plantelor in vitro se face doar in laboratoarele noastre care sunt dotate cu aparatura corespunzatoare pentru a stabiliza planta si pentru ai oferi un mediu steril. Plantele produse se pastreaza in camere de crestere climatizate, indiferent de anotimp si sunt produse in orice perioada a anului conditiile meteo nefiind un impediment in producerea de material saditor. Materialul produs in vitro poate fi conservat prin diferite metode si folosit doar  in momentul in care este nevoie.

Avantaje si beneficiile plantelor multiplicate in Vitro:

Plantele produse in vitro au o radacina mult mai puternica,cu tulpina viguroasa,sanatoasa, rezistente la daunatori si boli (virus free).  Micropropagarea plantelor produse in Vitro sunt mai robuste, cu o crestere mai accelerata in comparatie cu plantele produse prin metodele clasice cum ar fi seminte sau butasi. Plantele inmultite in vitro nu necesita altoire deoarece isi pastreaza aceeasi structura genetica ca si planta din care este multiplicata.

Laboratorul are capacitatea de a produce peste un milion de plante anual.In laboratorul nostru  se produc anual: Afin, Mur, Pomi Fructiferi, Zmeur, Nuc, Alun, Goji, Paulownia, Aronia, Flori, Portaltoi, Plante Melifere, Legume, Plante Medicinale, Plante Bio si Plante Exotice. La cerere rasadurile sunt insotite de certificat european pentru a putea beneficia clientul de fonduri europene. Pe baza de comanda producem orice tip de planta sau specie este ceruta de catre dumneavoastra.