Bun venit pe pagina Agro Afaceri – Plante in Vitro

Agro Afaceri se adreseaza celor care doresc investeasca in cel mai profitabil sector in Romania: AGRICULTURA.

Cine suntem noi?

Suntem o echipa cu experienta formata din Specialisti, Biologi si Ingineri horticoli care ne-am dedicat acestui domeniu atat in tara cat si in strainatate.

In calitate de producatori agricoli, putem garanta produse de calitate produse in Laboratorul nostru de cercetare si dezvoltare Agricola prin procesul de micropropagare in vitro la cele mai bune preturi, detinand propriul laborator, sere si pepiniere.

De ce este important acest aspect?

Producerea plantelor in vitro au o multime de avantaje in comparatie cu rasadurile produse clasic prin butasire sau din seminte. Cele mai multe produse sunt importate si comercializate pe piata din Romania, nefiind testate si aclimatizate corespunzator zonei noastre.

De ce sa ne alegi ca partener?

Avem peste 10 ani experienta in cultivarea unor specii de plante exotice, care nu cresc in mod traditional in Romania, dar care s-au dovedit a avea o rata de profitabilitate ridicata in raport cu culturile locale. In prezent va oferim expertiza noastra in cultivarea Plantelor in vitro, o tehnologie moderna care are toate sansele sa devina tehnologia viitorului oferind rezultate crescute si o eficienta superioara metodei traditionale.

De ce este agricultura un sector profitabil in Romania?

In timp ce piata de desfacere a produselor este globala, pretul scazut al terenurilor agricole dar si costurile generale de investitie si intretinere fac din Romania un mediu competitiv si stabil pentru investitii agricole. La acest aspect se mai adauga diversitatea climatica si nu in ultimul rand fertilitatea solului, de o calitate superioara in plan european.

Este important sa am experienta in agricultura?

Nu trebuie sa fii un expert pentru a reusi. O minima experienta in domeniul agriculturii cat si calitatea de a fi un bun administrator reprezinta un avantaj pentru cei care isi propun sa investeasca in acest sector. Insa, respectand cativa pasi simpli, putei beneficia de indrumarea echipei noastre pentru a obtine rezultate optime. Mai mult, daca ne alegeti ca partener pentru executia unei plantatii veti avea consultanta gratuita si va vom pune la dispozitie toata documentatia necesara pentru a avea o cultura profitabila.

Recomanda-ne si altor agricultori din Romania sau Europa.